EuroTrad
  Rapiditate,Fiabilitate si Precizie Legalizare notariala:

 Contactati SC EURO TRAD 2010 SRL daca doriti o traducere legalizata. Ne ocupam cu traduceri de documente oficiale atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice. O traducere legalizata include o stampila oficiala, o semnatura si declaratia traducatorului. Un traducator autorizat a urmat cursurile de formare profesionala necesare si este autorizat sa efectueze astfel de traduceri. Urmatoarele documente necesita adesea o traducere autorizata: certificate de nastere, certificate de casatorie, certificate de deces, certificate de divort, acte ipotecare, declaratiile de bonitate, schimbare de nume, documente pensie, hotarari judecatoresti, verdicte, inregistrari, permise de conducere, caziere, referinte, contracte, documente generale eliberate de Oficiul National al Registrului Comertului sau Camera de Comert.
 Se aplica o taxa suplimentara pentru traduceri legalizate, deoarece acestea implica timp si costuri suplimentare.

  Interpretariat

 Nevoia de interpreti a devenit o necesitate pentru a depasi barierele lingvistice in lumea afacerilor si in alte sectoare. Daca sunteti in cautare de servicii de interpretariat de inalta calitate, le gasiti la SC EURO TRAD 2010 SRL. Noi va satisfacem toate nevoile dumneavoastra cu privire la interpretariat.
SC EURO TRAD 2010 SRL va ofera diverse servicii de interpretariat, cum ar fi:
  • interpretariat domeniul financiar
  • interpretariat domeniul juridic
  • interpretariat domeniul tehnic

 Angajam interpreti profesionisti si va garantam cel mai inalt nivel de interpretare. Interpretii nostrii sunt interpreti cu experienta, calificati in domenii specifice. Fie ca aveti nevoie de servicii de interpretariat pentru conferinte, intalniri de afaceri, situatii medicale, precum si audieri in fata instantei sau discutii si multe altele, suntem aici pentru a va ajuta.
 Interpretii nostri profesionisti vor respecta codurile de conduita etica, de asemenea, legate printr-un contract de confidentialitate.

 Apostilare - Supralegalizare a actului tradus "Apostille - Convention de la Haye du 5 Octobre 1961"
 Incepand cu data de 16 Martie 2001, Romania a aderat la Conventia de la Haga din 5 Octombrie 1961. Procedura de apostilare este in competenta Prefecturilor si Tribunalelor. Pentru recunoasterea internationala, dupa ce li se aplica apostila de catre Institutia Prefectului, documentele se traduc in limba tarii de destinatie de catre un traducator autorizat, inclusiv apostila, dupa care se legalizeaza de catre un notar public. Aceasta supralegalizare este procedura prin care se legalizeaza de catre Tribunal un document legalizat de catre un notar public.