EuroTrad
  Rapiditate,Fiabilitate si Precizie


    RAPIDITATE, FIABILITATE SI PRECIZIE!


  SC EURO TRAD 2010 SRL este compania care isi da toata silinta sa va ofere servicii profesionale de traduceri, interpretariat prin traducatori cu o pregatire profesionala adecvata si servicii de curierat national si international alaturi de cel mai mare jucator de pe piata de curierat.
Obiectivul nostru principal este de a dezvolta si sustine relatii pozitive cu clientul. Noi credem ca fiecare client este important si ar trebui sa fie tratat in consecinta. Fie ca veti aduce un simplu document de o pagina de tradus sau un proiect de mari dimensiuni, veti primi intotdeauna acelasi tratament excelent din partea noastra. Lucram din greu pentru a depasi asteptarile dvs. si sa va castigam loialitatea. Noi credem ca fiecare client multumit ne va aduce alti clienti.

 Punctele noastre forte sunt:
  • Livrare rapida
  • Preturi competitive
  • Confidentialitate garantata
  • Cunostinte de specialitate in 27 de limbi
  • Mai mult de 100 de traducatori si interpreti in baza noastra de date

 Ca o companie serioasa, aderam la cinci valori care cuprind baza filozofiei noastre si conduc activitatea noastra:
 Profesionalism. Noi nu lucram cu traducatori incompetenti. Personalul nostru include numai oameni profesionisti, care au ani de experienta si isi cunosc abilitatile.
 Fiabilitate. Lucram din greu pentru a servi cerintele fiecarui client si a respecta termenele alocate pentru fiecare traducere si serviciu de curierat.
 Accesibilitatea. Optimizam procesul nostru de lucru pentru a ne asigura ca produsul pe care il primiti de la noi este de inalta calitate la un pret atractiv.
 Disponibilitate. Personalul nostru se implica in mod deosebit in acest proces, astfel incat clientii nostrii sa primeasca servicii excelente. Va puteti astepta intotdeauna ca solicitarile dumneavoastra sa fie abordate prompt.
 Usor de plata. Noi sprijinim multe tipuri de plati.

  CURIERAT

Alaturi de noi sunteti mai aproape de rudele si prietenii dumneavoastra.
Oferim servicii de curierat national si international la preturi competitive. Transportul coletelor se face prin partenerul nostru care are o experienta de peste 40 de ani in curierat.
Greutatea maxima a unui colet este de 50 Kg pentru serviciul national si 31,5 kg pentru serviciul international.
Livrarea "birou la usa" sub semnatura, expeditorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail in momentul in care coletul a fost predat la destinatar (in maximum 24-48h punem la dispozitie si dovada livrarii).
Asigurarea marfii pentru coletele internationale este inclusa pentru o valoare de maxim 520 euro/colet.
Pachetele fragile sau cu dimensiuni minime, cu greutatea de maxim 3 kg si lungimea de maxim 40 cm, sunt manipulate separat pe toata durata transportului. Aceasta asigura o livrare eficienta, sigura si o securitate crescuta a transportului, oriunde in Europa.

Serviciile oferite se realizeaza prin unicul nostru colaborator DPD (Pegasus)

Termeni si conditii generale de transport se gasesc pe site-ul partenerului nostru accesand urmatorul link: www.pegasus.ro/termeni_ro
 In concluzie, asteptam cu nerabdare sa devenim furnizorul dumneavoastra pe termen lung pentru toate nevoile dvs. de traducere, interpretariat si curierat.
Design by Cristina Bagnean